Malgrat impulsa fins dijous la campanya de recollida d’arbres de Nadal

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Ja fa diversos anys que el municipi veí de Malgrat de Mar, un cop passades les festes de Nadal, impulsa una campanya per recollir aquells arbres que han servit per decorar les llars i que queden en desús un cop passades les celebracions nadalenques.

Enguany, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tornat a impulsar aquesta iniciativa, en marxa des de finals de la setmana passada, i que instal·la tancats de fusta i rètols indicatius en mitja dotzena d’espais del municipi on la gent hi pot dipositar el seu arbre de Nadal.

Concretament, els sis punts de recollida estan situats a les places Germana Campos, Marià Cubí i Pau Casals, a l’Avinguda Costa Brava -a prop del CAP-, a l’Avinguda Mediterrània -fent cantonada amb el carrer Girona- i a la cruïlla de la plaça del carrer Canigó -a la vorera del carrer Pirineus.

Els espais de recollida estaran en marxa fins el proper dijous 14 de gener, moment en què es procedirà a la recollida definitiva i emmagatzematge del material que hi hagi dipositat. Aquesta gestió, però, no serà l’última per aquests arbres, ja que posteriorment seran triturats per incorporar les seves restes en els parterres dels jardins del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics