URGENT

Bescanviats vals per valors de més de 23.500 € a la campanya de dinamització comercial a Blanes

Compartiu aquesta història

fa un mes es posava en marxa a Blanes la campanya ‘Regala Reis a Blanes’, amb el doble objectiu d’ajudar les famílies del municipi i donar suport als comerços locals. 

Pocs dies abans que comencessin les vacances escolars per les festes de Nadal, es van repartir a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys una ‘Carta als Reis’ perquè l’emplenessin amb els seus desitjos i retallessin la part de baix de la missiva.

La carta incloïa un val per 10€, finançats per l’Ajuntament de Blanes, que calia retallar per bescanviar-los al centenar de comerços de la ciutat que estaven adherits a la campanya. 

Segons ha informat el consistori, es van distribuir 3.400 vals de 10€ dels quals s’han bescanviat el 70% dels vals, amb una despesa associada de 23.590€, aportats directament pel consistori.

El consistori parla d’èxit de la campanya engegada com incentiu del comerç local i de donar un cop de mà a les famílies del municipi.

La major part dels vals s’han bescanviat en botigues de jocs, joguines i productes infantils, però també en llibreries, o establiments tèxtils. I és que en el centenar d’establiments hi havia tota classe de botigues des de botigues de joguines, joieries, basars, electrodomèstics o també restaurants de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics