La Biblioteca de Palafolls estrena Servei de Préstec Informàtic

Foto: Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Interior de la biblioteca Enric Miralles. Aj. Palafolls

Des d’aquesta setmana, després que ho hagi aprovat la Junta de Govern Local, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls incorpora un nou servei. Es tracta de l’opció d’agafar en préstec material informàtic per part dels usuaris, i que es concreta en 2 portàtils i 4 chromebooks.

Per poder utilitzar aquest nou servei cal ser usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals i presentar el carnet identificatiu a l’hora d’efectuar el préstec. En aquell moment caldrà firmar també el justificant de préstec de material informàtic i el Compromís de bones pràctiques.

Susanna Pla, regidora d’Educació, explica que es tracta d’una aposta per modernitzar i adaptar la biblioteca a les necessitats actuals.

El termini de préstec és de 10 dies naturals, i es podrà renovar si no hi ha altres peticions de material. Segons s’especifica a les condicions del servei, el retard en el retorn dels documents prestats comporta una penalització automàtica que pot arribar a 3 mesos de suspensió del servei en funció del nombre de documents o eines i dels dies de retard.

En cas que hi hagi una alta demanda, Pla explica que s’ha establert un barem per prioritzar el servei.

Segons l’Ajuntament de Palafolls, el nou servei de préstec informàtic s’ha impulsat amb la voluntat de promoure l’accés a les eines que poden garantir un accés equitatiu a l’educació i a la informació.

El govern palafollenc assegura que ha fet una “aposta decidida” pel foment de la lectura i també per potenciar l’ús de la biblioteca com a espai transversal i comunitari d’intercanvi cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics