Encara queden places per inscriure’s a “El Marxant d’Art”, l’Escape Room de Carnestoltes de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls va anunciar la setmana passada la suspensió de la rua de Carnestoltes d’enguany, que inicialment s’havia de realitzar el diumenge 21 de febrer. Tot i que la pandèmia impedirà aquesta activitat, sí que podrà dur-se a terme l’Escape Room, una proposta alternativa que tindrà lloc un dia abans, el dissabte 20 de febrer.

Per participar-hi, cal ser un grup bombolla de màxim 4 persones, i com a mínim un dels integrants ha de tenir més de 16 anys. Un altre requisit és que els participants vagin disfressats, i caldrà que duguin un telèfon mòbil Android amb la bateria carregada per poder seguir les instruccions del joc via aplicació.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que per inscriure’s cal fer-ho a través del web municipal, i que posteriorment es rebrà confirmació de la sol·licitud. A la vegada, tot i que afirma que hi haurà suficients places per tots els interessats, demana que la gent no s’esperi a últim moment per omplir el formulari

Morales explica que l’Escape Room “El Marxant d’Art” és un joc d’enigmes en què cal descobrir el responsable d’un robatori d’obres d’art, i es farà pels carrers de Palafolls.

L’activitat es durà a terme en dos torns, un de matí i un de tarda, i es preveu que pugui acollir fins a 240 persones, repartides en una seixantena de grups.

A tots els participants se’ls citarà una estona abans de l’inici del seu torn al Teatre de Palafolls, on se’ls farà l’explicació del joc i es donaran les instruccions pertinents, per posteriorment donar inici a l’activitat. La durada prevista del joc és d’entre 60 i 90 minuts.

Us podeu inscriure al següent enllaç: Escape Room Carnestoltes de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics