Malgrat debatrà dijous l’aprovació del Document únic de Protecció Civil del municipi

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà aquest dijous la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes de febrer.

L’ordre del dia del ple consta de 18 punts, inclosos els precs i preguntes, i entre altres debatrà l’aprovació del Document únic de Protecció Civil de Malgrat de Mar. Es tracta del document que estableix el protocol d’actuació al municipi en casos d’emergència, com poden ser nevades, aiguats, vessaments de productes químics o desbordaments del riu, com va ser el cas del temporal Gloria del gener del passat 2020.

Jofre Serret, primer tinent d’alcalde de Malgrat de Mar i portaveu del govern, explica que aquest document era una assignatura pendent pel municipi, i afirma que facilitarà la feina dels cossos de seguretat i emergències a l’hora d’actuar en episodis futurs que es puguin produir.

El ple d’aquest dijous a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, entre altres, també inclourà l’aprovació de diferents bases reguladores de subvencions per a persones joves amb necessitat d’ajuda pel pagament del lloguer, així com dels ajuts extraordinaris que s’atorgaran a persones afectades econòmicament per la crisi de la Covid-19.

La sessió plenària inclourà també l’aprovació de les bases de subvencions en espècie per a la millora del paisatge urbà. En aquest cas, segons explica Serret, es vol treballar per la neteja i millora de façanes i espais d’ús privat i residencial que tenen grafits, no només pel que fa a les primeres actuacions per eliminar les pintades sinó també pel manteniment posterior.

El ple de dijous a l’Ajuntament de Malgrat de Mar serà, de nou, de forma telemàtica, i es podrà seguir a partir de les 7 de la tarda a través dels canals de comunicació del consistori. L’ens ha recordat que els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular una pregunta al ple ho poden fer enviant un correu electrònic a l’adreça participacio@ajmalgrat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics