Palafolls presenta “Aire”, el programa d’activitats que substitueix la Festa Major Petita

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc no renuncia a tenir un programa d’actes pels dies festius de la Setmana Santa, les jornades que habitualment acullen la celebració de la Festa Major Petita. La situació sanitària actual i les conseqüents restriccions han obligat, però, a reformular la programació habitual, com ja va passar a la Festa Major de Setembre.

D’aquesta manera, i amb la necessitat de continuar oferint propostes culturals segures, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls ha presentat el nou cicle Aire, una proposta que preveu diferents actuacions musicals pel primer cap de setmana del mes d’abril.

Les actuacions començaran el matí del divendres 2 d’abril amb “El monstre de colors”, un espectacle que es recupera després de no haver-se pogut celebrar l’any passat dins del cicle Petit Teatre. El mateix divendres a la tarda hi haurà concerts pels joves amb Punks & Company i PelukAss, i el dissabte s’oferirà el concert d’Abba The New Experience, banda tribut a la mítica formació sueca. De cara a diumenge, al matí es farà un circ vermut per a totes les edats, i a la tarda la cantant Beth oferirà un concert a la glorieta del Doctor Turner. La resta d’actuacions es duran a terme a la plaça de Poppi, excepte “El monstre de colors”, que es fa al Teatre.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que tots els actes són gratuïts exceptuant “El monstre de colors”, pel qual molta gent ja tenia entrada des de la primera vegada que es va programar.

D’altra banda, a partir del dimecres 24 de març, d’aquí a just una setmana, les persones que vulguin gaudir dels actes del nou cicle Aire podran reservar les seves invitacions a través de la pàgina web www.palafolls.cat.

Morales recorda que tot plegat es farà seguint totes les mesures de seguretat contra la Covid-19.

El nou cicle Aire es durà a terme durant els dies 2, 3 i 4 d’abril, durant els quals s’hagués celebrat la Festa Major Petita de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics