URGENT

Palafolls inaugura demà la fira Forma’t

Compartiu aquesta història

El municipi donarà aquest divendres el tret de sortida al Forma’t, una proposta educativa adreçada a joves i a les seves famílies amb l’objectiu d’ajudar a encaminar el futur que s’obre un cop s’acaba l’etapa d’educació obligàtoria.

A less 11 del matí es farà l’acte inaugural institucional, en directe pels diferents canals d’aquesta emissora, i a partir de les 5 de la tarda el primer taller presencial, anomenat “Fem de detectius amb stories d’Instagram”, pel qual és necessària una inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat.

A partir del proper dilluns, la fira Forma’t s’endinsarà en diferents xerrades, trobades i presentacions de formacions i programes diversos amb l’objectiu de dibuixar les diferents possibilitats que tenen els joves un cop acaben l’etapa de l’ESO. Algunes de les sessions es podran veure des dels canals de l’Ajuntament de Palafolls, mentre que d’altres propostes seran ofertes des d’aquesta mateixa emissora, que també col·labora amb l’esdeveniment.

El programa complet de les xerrades i sessions de la fira, que s’allargarà fins divendres de la setmana vinent, així com els enllaços per formalitzar les inscripcions necessàries, els trobareu al web municipal i també al d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics