Arrenca el Forma’t, la setmana dedicada a l’orientació del futur formatiu dels joves

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ha donat el tret de sortida aquest matí a la primera edició de les Jornades d’Orientació Educativa Forma’t, un esdeveniment organitzat amb la voluntat de donar suport als joves i a les seves famílies a l’hora de decidir-se pel futur que s’obre un cop s’acaben els estudis obligatoris de l’ESO.

A les 11 del matí s’ha dut a terme l’acte oficial d’inauguració de les activitats, al Teatre de Palafolls, en què s’ha presentat la iniciativa. Avui a la tarda ja es comença amb el primer dels tallers, i tot plegat s’allargarà una setmana, fins divendres vinent, amb la combinació de xerrades, tallers i presentacions.

Des del Teatre palafollenc, la regidora d’Educació Susanna Pla ha destacat la diversitat d’opcions que posa damunt la taula aquest projecte.

Aquesta tarda les jornades Forma’t han ofert el taller “Fem de detectius amb stories d’Instagram”, amb inscripció prèvia per l’aforament limitat. La resta de propostes seran retransmeses pels canals de l’Ajuntament de Palafolls o bé també pels d’aquesta emissora, que col·labora amb el projecte oferint diferents espais en directe. El proper dilluns 22 s’oferirà, d’una banda, una xerrada virtual des del YouTube de l’Ajuntament de Palafolls anomenada “Com preparem els nostres alumnes per les professions del futur”, prevista per un quart de 5 de la tarda. També es realitzarà una conversa entre mares i pares sobre les experiències dels seus fills i filles en la tria d’estudis, des de Ràdio Palafolls, seguida de la xerrada “No saps què fer! Com podem ajudar els nostres fills i filles?”.

Al llarg de tota la setmana que ve s’oferiran també, entre altres, les presentacions de cicles formatius de Grau Mitjà, així com el projecte de Garantia Juvenil.

Durant la presentació aquest matí de les jornades Forma’t, s’ha destacat també la importància de les competències que van més enllà de la formació acadèmica.

Les Jornades d’Orientació Educativa Forma’t són un projecte coordinat des de l’Ajuntament de Palafolls, la Diputació de Barcelona i l’Institut Font del Ferro.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics