Palafolls tanca les jornades Forma’t amb una xerrada sobre Tik Tok i teatre al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi ha posat el punt final a les jornades d’orientació educativa Forma’t, adreçades a joves i famílies per ajudar a encarar el futur que s’obre un cop s’acaba l’etapa d’educació obligatòria.

Avui al matí ha estat el torn de la xerrada “Tik Tok! Tria la teva aventura professional!”, una sessió que s’ha retransmès en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament de Palafolls i que, entre altres, ha posat damunt la taula com crear un vídeo-currículum utilitzant les stories d’Instagram. La ponència ha anat a càrrec d’Ivan Lara, membre de ZOOM COMUNITARIO.

Com a cloenda, aquesta tarda s’ha celebrat una sessió de teatre al carrer als exteriors del local jove Can Batlle, a càrrec de Bigvanciencia. Aquesta activitat s’ha fet amb aforament limitat, una mesura ja aplicada a d’altres de les propostes del Forma’t com a mesura contra la Covid-19.

Finalment, la segona sessió del programa PreOcupats, que avui a la tarda havia de continuar donant veu a les experiències de joves sobre la tria del seu futur, s’ha hagut de suspendre per motius aliens a Ràdio Palafolls i a l’organització del Forma’t.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics