URGENT

Blanes aprova per primera vegada un Pla d’Inversions Plurianual de 30 Milions d’euros

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes va tirar endavant al ple d’aquest dijous un Pla d’Inversions Plurianual 2021-2024, un projecte que s’impulsa per primera vegada al municipi.

Segons el consistori blanenc, aquest pla és pioner pel fet que és la primera vegada que s’impulsa al municipi i perquè va més enllà d’un mandat. D’altra banda, afirma l’ajuntament, aquest pla d’inversions genera un sistema que permetrà fer inversions “a llarg termini”, però sense haver d’endeutar-se a nivell bancari; el procediment, recorda el consistori, a què han de recórrer habitualment les administracions locals per poder finançar les seves inversions.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, aquest pla d’inversions estableix les principals prioritats pels propers quatre anys i permetrà fer grans projectes a llarg termini, entre ells la reforma de l’Avinguda Vila de Madrid, a la Zona Turística; l’arranjament del barri de Valldolig, així com la protecció del Jaciment Romà dels Padrets i del Delta de la Tordera.

Durant el mateix punt del ple de dijous a l’Ajuntament de Blanes també va aprovar-se provisionalment l’expedient de modificació del pressupost municipal vigent, que autoritza a fer les operacions comptables necessàries per finançar els projectes. El pla està valorat en uns 30 Milions d’euros, i s’ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics municipals del ple de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics