Les atletes palafollenques de l’equip 4×200 metres, campiones a Sabadell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CD Palafolls

L’equip d’atletes del CD Palafolls de la categoria 4×200 Sub14 Femení s’han proclamat aquest cap de setmana campiones del Trofeu del Centenari del Club Atletisme Sabadell. Núria Souto, Paula Monje, Alba Benito i Jennifer Moreno han acabat millorant el seu registre en més de 4 segons.

En aquesta competició hi ha concorregut altres equips palafollencs. Les atletes de 4×60 metres han fet un gran paper, obtenint una 4a posició. També han participat al trofeu les noies de 4×80 Sub14 femení.

Segons ha informat el CD Palafolls, durant tot el matí de dissabte els joves atletes de les categories Sub10, Sub 12 i Sub14 van participar en proves individuals de mig fons, velocitat i llançaments.

Les també palafollenques Núria Escudero i Ainhoa Fitó, sota les sigles del Club Atletisme Canovelles, van aconseguir una segona posició de la categoria Sub16.

Foto: CD Palafolls

Ahir diumenge, l’atletisme palafollenc tenia una nova cita competitiva, en aquest cas a Canet de Mar, on va disputar-se l’11è Campionat de Catalunya de Cross Curt. Entre els competidors hi havia Pau Perales, que va aconseguir imposar-se a la categoria Sub12 Masculí. També les mateixes atletes Fitó i Escudero competien ahir a Canet, on van classificar-se en 2n i 9è lloc respectivament en la cursa de la categoria Sub14 Femení; una prova que des del club palafollenc han qualificat de “molt exigent”, i que tanca el calendari de cross per aquesta temporada.

El CD Palafolls té ara la vista posada al dissabte 10 d’abril, quan es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus en pista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics