Palafolls reforça la seguretat viària amb nova senyalització i nous ressalts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els últims dies, la brigada municipal ha començat a instal·lar nous ressalts arreu del municipi. Es tracta de bandes reductores de velocitat que s’instal·len a les vies públiques, sobretot a aquelles on s’han observat incompliments dels límits de velocitat, amb l’objectiu d’obligar els vehicles a reduir la marxa.

No és l’única actuació que s’està fent al poble, ja que també s’està renovant la senyalització viària de Palafolls, especialment dels passos de vianants.

Són actuacions marcades en el pla local de seguretat viària i encaminades a reduir la velocitat general del nostre municipi.  Ho explica el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín.

Així, s’han instal·lat ressalts en vies principals com el camí de a la Ginesta, que connecta amb el polígon d’en Puigvert, Roig i Jalpí i Pau Casals, però també prop dels passos de vianants més usats. És el cas dels passos que connecten amb la zona esportiva de la Figuerassa, molt freqüentats per infants i joves que els travessen per anar a entrenar o a practicar esport.

Actualment hi ha un equip especial de la brigada destinat a aquesta tasca, que també reforça la senyalització viària amb la intenció de reduir la velocitat dins la trama urbana i així evitar accidents de trànsit a Palafolls.

 

Aquestes actuacions es continuaran fent en les properes setmanes i mesos al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics