La Diputació atorga 16.500€ per millorar els centres educatius de Palafolls

Carrer principal d'accès a les escoles davant de Les Ferreries
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ens provincial ha aprovat el Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, dotat amb un total de 6.260.000€. L’objectiu d’aquest pla és el de millorar els centres educatius públics de la província de Barcelona impulsant mesures d’eficiència energètica i fomentant la seva relació amb l’entorn i el seu ús públic.

Els diners s’han repartit aplicant diferents criteris, com el d’equitat o la dimensió poblacional,  i a Palafolls li corresponen un total de 16.503€ que gestionarà l’Ajuntament de Palafolls.

El pla compta amb dues línies d’actuació i els destinataris poden distribuir lliurement la dotació econòmica atorgada per a la digitalització i sostenibilitat dels equipaments educatius, i per projectes per a la millora dels usos socials dels espais.

Aquest nou pla de xoc s’articula com un Pla sectorial del Programa general d’inversions de la Diputació de Barcelona i està vinculat al compromís de la corporació d’impulsar, durant el mandat, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030.

A Malgrat rebran 30.000€, 50.000 a Tordera, 9.000€ a Santa Susanna i 71.000 a Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics