L’Ajuntament de Palafolls ja té gairebé a punt la nova revista sobre patrimoni local

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls està enllestint el que serà la seva revista sobre patrimoni. En els primers mesos de l’any ja s’havia anunciat el que és una de les novetats del govern palafollenc, una revista que vol posar en valor i donar a conèixer el patrimoni històric, natural i immaterial del nostre municipi.

Tot i que encara no està confirmat, el consistori preveu que la presentació de la revista es faci durant la celebració de Sant Jordi.

La publicació portarà per nom “Vilelles”, el nom amb què es coneixia antigament al topònim “Vivelles”, i vol ser una plataforma per poder difondre el treball dels qui fan recerca històrica dels diferents àmbits del patrimoni palafollenc.

En parla Aleix Freixa, regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Palafolls.

La revista es distribuirà de forma gratuïta entre la població, i la intenció del consistori és que la gent la pugui recollir en diversos dels espais municipals, com l’Ajuntament o l’edifici del MiD.

La periodicitat de la revista serà anual, i en aquest primer número, segons ha avançat Freixa, s’hi podrà llegir sobre l’antic veïnat de Casanons, el Contrapàs de Sant Genís o l’Església de Santa Maria, entre altres.

L’Ajuntament de Palafolls preveu fer un tiratge d’entorn als 400 exemplars del primer número de “Vilelles”, sense descartar ampliar aquesta quantitat depenent de l’acollida que tingui entre la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics