Les normes i els límits als fills, la nova xerrada de l’escola de Pares i Mares de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda, a quarts de 7, comença una nova xerrada, la quarta, del servei d’atenció familiar de l’Ajuntament de Palafolls; una part del projecte d’escola de Pares i Mares de la nostra localitat.

La xerrada d’avui vol tractar les normes i els límits segons les diferents edats sense eludir els seus efectes. és una xerrada que vol ajudar a donar eines per interpretar quan i com utilitzar els límits amb els infants.Segons Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, és un dels dubtes més recurrents detectats tant pel servei d’atenció personalitzada com també des dels centres educatius locals, pel que s’ha decidit dedicar una de les xerrades pedagògiques a aquest tema.

La xerrada d’avui es farà presencialment al local d’entitats de la Plaça del Fòrum Palatiolo i  sense necessitat d’inscripció prèvia. Un cop s’accedeixi a l’antic mòdul de les escoles caldrà identificar-se i apuntar-se al registre d’assistents per tal de respectar les mesures de prevenció sanitària Covid-19 actuals. També caldrà controlar la temperatura corporal, dur la mascareta durant tota la xerrada i usar el gel hidroalcohòlic a l’entrada. Segons Rovira ls xerrades presencials ajuden a aconseguir un millor feedback entre ponent i assistents.

La previsió és que les xerrades de maig i juny també es facin presencialment, sempre i quan ho permetin les restriccions.

Com és habitual la xerrada d’aquesta tarda estarà liderada per la psicopedagoga Laia Anguera, responsable de l’escola de Pares i Mares de Palafolls, però està entesa com a xerrada oberta i participativa amb els assistents.

L’escola de Pares i Mares de Palafolls inclou diferents serveis. A banda de les xerrades obertes hi ha també el servei d’atenció personalitzada en el que la psicopedagoga atén individualitzadament a famílies amb dubtes o consultes particulars. En el que va d’any, ja s’han atès una 10a de famílies derivades des dels centres educatius de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics