Malgrat adjudica les obres per arranjar la meitat pendent del tram que uneix el Camí del Pla amb el de la Pomereda

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

La Junta de Govern Local de Malgrat de Mar va aprovar dijous passat l’adjudicació de les obres de millora de la meitat pendent d’arranjar del tram de camí de la zona agrícola que uneix el Camí del Pla amb el Camí de la Pomereda.

Es tracta de 405 metres lineals del tros de camí que falta per arreglar després que, a principis del passat mes de desembre, ja s’actués en l’altra meitat. Segons recorda el consistori malgratenc, aquest és un camí que es trobava en molt mal estat i del qual els pagesos n’havien estat reclamant millores des de feia temps.

L’Ajuntament de Malgrat ha informat que les obres consisteixen en arranjar tot el tram de camí que va en direcció mar fins a la part posterior dels càmpings, en el punt on travessa el Rec Viver. S’actuarà tapant els sots que hi ha i s’hi estendrà a sobre una capa de tot-ú, un tipus de barreja d’àrids que servirà per compactar el ferm i convertir-lo en un camí més transitable.

Segons informa el consistori, les obres les durà a terme l’empresa Excavacions Bermúdez SL per un import de 5.248,98 euros. A la vegada, l’Ajuntament de Malgrat compta amb una subvenció bianual de la Diputació de Barcelona de 12.000 euros per pagar les dues obres d’arranjament d’aquest camí. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics