Una setantena d’empreses, serveis i destinacions turístiques del Maresme, distingides per ser sostenibles

Platja de la conca de Malgrat. Foto d'Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 75 empreses, serveis i destinacions de la nostra comarca han estat distingides amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell de reconeixement internacional que “garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua”.

Així ho ha informat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, des d’on s’assegura que la comarca està guanyant distintius Biosphere any rere any, cosa que demostra “la importància del turisme sostenible”. En aquest sentit, el consorci informa que l’any 2018 van ser reconegudes 56 empreses i serveis, l’any següent en van ser 66 i, en la darrera convocatòria del passat 2020, la xifra ha augmentat fins a l’actual nombre de 75. La destinació Costa de Barcelona Maresme ha estat distingida amb hotels, apartaments, restaurants, cellers, platges, museus i oficines de turisme, entre altres.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme afirma que la crisi de la Covid-19 ha fet del 2020 un any “complicat” pel turisme, i assegura que des de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç s’han fet tots els esforços per acompanyar en el procés a les entitats que treballen amb el Compromís Biosphere. En aquest sentit, explica que s’ha dut a terme l’exempció del pagament de la quota i l’ampliació del procés de distinció fins a finals de març de 2021, tot i que hauria d’haver finalitzat al desembre de l’any 2020. A la vegada, també s’han adaptat les formacions i els assessoraments a format online.

L’acte d’entrega dels distintius Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere es farà de forma telemàtica el proper divendres 7 de maig a dos quarts de 10 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics