URGENT

Ràdio Palafolls entrevista als principals autors d’aquest Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Aquesta emissora escalfa motors pel Sant Jordi i des d’avui i fins divendres entrevistarà a diferents autors, entre ells els que seran a les principals llistes de vendes aquest proper divendres. 

Cada dia a les 14h del migdia entrevistarem a 2 autors i 2 més a les 22h del vespre. Una 20a de noms com els de Martí Gironell, Gerard Quintana, Rafel Nadal, Maria Carme Roca o Núria Prada entre d’altres.

Són entrevistes de 15 minuts amb cada autor o autora en el que es repassa les seves novetats editorials per aquesta diada i es repassa la seva trajectòria. En parla Xavier Sitjà qui ha parlat amb tots aquests autors.

Sitjà destaca que els autors han explicar anècdotes de com van començar la seva trajectòria o de com van escriure les seves propostes literàries per aquest Sant Jordi. 

Les entrevistes les trobareu també a l’apartat “alacarta” de Ràdio Palafolls per poder escoltar en qualsevol moment. 

Divendres també parlarem amb els autors locals que presenten llibre.I és que el dia de Sant Jordi  aquesta emissora apostarà per la diada al nostre municipi i sortirem al carrer per seguir tots els actes previstos a Palafolls per la diada del llibre i de la rosa.

Algun dels llibres tractats

D’altra banda, avui a les 3 de la tarda es podrà ja reservar plaça en els diferents actes previstos per Sant Jordi a Palafolls. Podeu trobar el formulari al web municipal

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics