Blanes debat al ple de demà aplicar una bonificació sobre la taxa d’ocupació de la via pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes d’abril. L’ordre del dia inclou un total de 10 punts, entre els quals destaca el debat a l’aplicació d’una bonificació del 50% a, caràcter retroactiu de l’1 de gener sobre la taxa d’ocupació de la via pública. Es tracta de la modificació de l’Ordenança Municipal que regula les taxes per a la “utilització privativa o d’aprofitament especial” a la via pública i terrenys de domini públic “amb finalitats lucratives”. Segons afirma el consistori blanenc, l’aplicació que es debatrà demà està en consonància amb les mesures aprovades amb anterioritat per l’ajuntament per “contribuir a la reactivació de l’activitat econòmica i turística de la ciutat, molt malmesa a conseqüència de les restriccions anti-Covid”.

El ple de demà al consistori de Blanes inclourà també el debat de quatre mocions. La primera la presenta l’Agrupació Participativa de Blanes per l’adhesió a l’Aliança Educació 360-Educació a Temps Complet. Les dues següents les presenta el grup municipal del PSC, una per preservar l’activitat cultural durant el confinament comarcal i l’altra demana mesures de regularització pels treballadors i treballadores en règim d’interinatge de llarga durada a l’ajuntament. La quarta i última moció la presenten de manera conjunta els dos grups a l’equip de govern, ERC i Blanes en Comú Podem, perquè es declari la disconformitat del consistori blanenc amb el ramal previst de la MAT Selva.

El ple de l’Ajuntament de Blanes de demà dijous se celebrarà a partir de les 7 de la tarda i serà, de nou, de forma telemàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics