Malgrat obrirà dilluns les subvencions per netejar les pintades de façanes privades

Pintades dins l'institut de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal i com ja va avançar en una entrevista a aquesta emissora l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, el consistori malgratenc destinarà 250 Mil euros a la neteja dels graffitis pintats a parets particulars.

Es tracta d’un projecte emmarcat en el que l’ajuntament considera un “pla de xoc” per millorar el paisatge urbà i netejar de pintades i tags façanes d’habitatges i establiments privats de la vila.

Per poder ser objecte d’aquestes actuacions, cal sol·licitar-ho al propi consistori. El termini per fer-ho s’obrirà el proper dilluns 10 de maig, i caldrà presentar les sol·licituds, preferiblement, de forma telemàtica a la seu electrònica del web www.ajmalgrat.cat. Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, també es podran presentar les peticions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà amb cita prèvia.

El consistori informa que la petició d’aquest ajut es farà mitjançant el formulari d’instància normalitzada, que ja està disponible a la pàgina web de l’Ajuntament i a l’OAC, acompanyades de tota la documentació requerida en les bases.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar calcula que un total de 3.648 finques del municipi estan sofert bretolades, amb més de 600 pintades arreu de la localitat, més d’un 16,6% del municipi.

Amb la línia de subvencions impulsades, el consistori malgratenc té l’objectiu d’aconseguir una dignificació i posada en valor dels espais que, sovint, reben pintades. Paral·lelament, l’ajuntament vol també fer xerrades als centres educatius i impulsar alternatives per a poder expressar l’art urbà del graffiti a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics