Només 3 positius de covid la passada setmana a Palafolls

Foto: Fernando Zhiminaicela - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En tota la setmana anterior només 3 palafollencs han donat positiu en una prova diagnòstica com ara una PCR o un test d’antigens. Aquesta xifra, que ja es va donar al març, és la més baixa des de finals de setembre, i està molt allunyada dels pitjors registres controlats de la pandèmia que es van donar la primera setmana d’aquesta any, amb 35 contagis detectats.

Aquestes xifres es mouen amb els registres de contagis que es van donar durant l’estiu de l’any passat, amb mitjanes setmanals d’entre 1 o 3 contagis detectats al nostre municipi.

De fet la caiguda generalitzada de casos es dona també a les poblacions properes. Tordera està d’enhorabona ja que, amb les dades provisionals relatives a tota la passada setmana no s’ha detectat cap nou contagi per coronavirus.

A Santa Susanna s’ha detectat 1 positiu, un menys que la setmana anterior, mentre que a Malgrat el nombre de contagis ha passat de 8 a 9. Un augment tan sols d’un positiu, que tot i ser poc, sí trenca la tendència a la baixa de les últimes setmanes.

La situació als hospitals de referència també millora. A hores d’ara hi ha  9 persones ingressades als hospital de Blanes i Calella, són 3 menys que fa una setmana. Actualment hi ha 6 persones  a l’Hospital de Calella i 3 a l’Hospital de Blanes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 47 punts, una 15a menys que la passada setmana, mentre que l’RT ha augmentat lleugerament fins el 0,89.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics