La malgratenca Ana Vega, al nou comitè executiu del PP a Barcelona

Ana Vega, regidora del PP a Malgrat. Foto. Aj. Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Falten 2 anys per a les pròximes eleccions municipals i el Partit Popular de Barcelona busca millorar resultats i tornar a tenir presència als municipis on ha perdut regidors. És el cas de Tordera, Malgrat, Palafolls o Pineda, municipis on els populars ja no ocupen cap cadira a la sala de plens després dels últims comicis locals.

Ara, el PP ha nomenat per unanimitat a les 57 persones del nou comitè executiu provincial, escollit aquest passat cap de setmana a Esplugues. Aquest renovat comitè se suma a la renovació iniciada a final de maig amb el nomenament de Josep Tutusaus, un dels pocs alcaldes populars a Catalunya, com a president del PP a Barcelona.

La principal missió d’aquest nou comitè és reforçar els equips per treballar amb la mirada posada als propers comicis electorals, d’aquí a 2 anys. 

En aquest nou executiu provincial hi ha la que fins fa 2 anys era regidora del PP a Malgrat, Ana Vega, que s’ocuparà de la vicesecretaria de mobilització, amb la intenció de revifar el partit de cara als propers comicis.

La mateixa Ana Vega ho ha explicat a RP.

Justament, dins aquest pla hi ha la voluntat d’articular grups a les poblacions de l’Alt Maresme, on poc a poc ha anat minvant la representació dels populars al territori.

Tot i així, l’Alt Maresme és de les zones on més suports van  perdre els populars, on havien arribat a ser la segona força a Palafolls o havien arribat a governar a Malgrat de Mar al costat del PSC de Conxita Campoy.

A Palafolls, per exemple, des de la marxa d’Oscar Bermán, els populars no tenen estructura, tot i que van arribar a presentar una llista a les últimes eleccions municipals que va aconseguir una seixantena de vots.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics