Ja es pot reservar plaça pel “foraestocs” i la desfilada de moda de l’ACEP

2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Fem Palafolls previst pel cap de setmana vinent vol ser un pol d’atracció de visitants al nostre municipi que doni una empenta als sectors comercials i de restauració del nostre municipi tan afectat per la pandèmia. Així, més enllà dels concerts de Doctor Prats, Gemma Humet i Miquel Abras, el FEM Palafolls també contempla una botiga al carrer i altres activitats paral·leles organitzades des de l’Ajuntament amb col·laboració d’altres entitats. 

Una d’elles és el Foraestocs, una fira que habitualment organitza la Fundació del Molí d’en Puigvert i que serveix per acabar de vendre els excedents de roba de les seves botigues outlets de reconegudes marques que tenen a Palafolls. La fira, de la que s’han celebrat ja 7 edicions a la zona del molí, es trasllada ara al centre de Palafolls, a la plaça de les Valls d’Ax, però no serà oberta a tothom. Caldrà reservar plaça per poder assistir. Aquest matí s’han obert el canal per poder reservar plaça. En total es faran 7 torns de 250 persones cadascun, el que suposa un màxim de 1750 visitants.

Es pot reservar plaça gratuïtament a través del canal d’entrades de l’Ajuntament de Palafolls.

També a través de l’entrades.palafolls.cat es pot reservar un seient per assistir a la desfilada de moda de l’ACEP. Abans de la pandèmia s’havien fet ja 5 edicions de la festa del comerç de l’entitat que incloïen una desfilada de moda en la que participaven moltes de les botigues de l’associació, ja sigui aportant roba o complements com pentinant o maquillant els i les models. 

Aquest proper divendres dia 25 està previst que es pugui fer una nova edició de la desfilada dins el FEM Palafolls. Serà a la tarda i també a la plaça de les Valls d’Ax. Com en la majoria d’activitats del FEM Palafolls cal inscripció prèvia per controlar els aforaments i evitar contagis de covid19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics