Malgrat reactiva els abonaments per la piscina municipal

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

A principis del proper mes de juliol, el municipi veí de Malgrat de Mar obrirà la seva piscina municipal, un equipament que mantindrà les seves portes obertes fins el 5 de setembre.

Enguany, l’Ajuntament de Malgrat ha anunciat que reactiva els abonaments de temporada per accedir a la piscina.

Aquestes bonificacions s’adrecen a persones empadronades a Malgrat de Mar, i es divideixen en 3 modalitats. El consistori ofereix l’abonament de persona adulta, per un preu de 48 euros; l’infantil, per a infants nascuts entre els anys 2007 i 2018, amb un cost de 38,45 euros, així com el familiar, que té un preu de 28,60 euros per a cada membre de la unitat familiar.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, els abonaments es podran començar a demanar a partir del dilluns 28 de juny amb cita prèvia. Per sol·licitar-la, cal accedir al web municipal ajmalgrat.cat i dirigir-se a l’apartat de Cita Prèvia amb l’Àrea de Serveis a la Persona, Tràmit abonament piscina 2021. Allà, caldrà omplir un formulari.

Segons indica el consistori, la tramitació de l’abonament es farà a la mateixa àrea de Serveis a la Persona, a Can Feliciano, on caldrà dur la documentació necessària en funció de la bonificació que es vulgui. En el cas de l’abonament de persona adulta caldrà el DNI i una fotografia de mida carnet en color. Pels abonaments infantils, caldrà portar el DNI del pare, mare o tutor legal i una fotografia també de mida carnet i en color de l’infant, i en el cas dels abonaments familiars, també caldrà tenir el DNI del pare, mare o tutor legal i una fotografia de carnet i en color de cada membre de la unitat familiar pel qual es tramita l’abonament.

La piscina municipal de Malgrat de Mar obrirà aquest estiu de dilluns a divendres de 10 del matí a 19h, i els caps de setmana ho farà de 10 del matí a 20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics