Els Bombers Voluntaris de Malgrat i el consistori signen un conveni per formalitzar la seva tasca al municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cos de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar i l’ajuntament del muniicpi s’han assegut junts a la taula aquesta setmana per plasmar la signatura d’un acord per la gestió i desenvolupament de tasques de protecció civil, prevenció i extinció d’incendis.

Segons informa el consistori, és la primera vegada que els bombers i l’ens local signen un conveni d’aquest tipus per regular la col·laboració entre les dues parts.

Xavier Estopà, cap del parc de Bombers Voluntaris de Malgrat, afirma que es tracta d’una formalització de la tasca que el cos ja porta duent a terme al municipi des de fa temps. En aquest sentit, Estopà afirma que això permetrà no haver d’estar pendents del pressupostos cada any, i que acaba significant una millora per la ciutadania.

L’Associació de Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar és una entitat sense ànim de lucre que treballa a partir de les quotes dels socis o bé de les subvencions que els atorguen les administracions.

El conveni signat entre Bombers Voluntaris i Ajuntament de Malgrat de Mar es materialitzarà entorn als 1.500 euros anuals, dels quals 900 o 1.000 es destinaran a material inventariable –com mobiliari del parc o eines pels camions- i la resta servirà per adquirir material fungible.

El cap dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar valora molt positivament l’acord arribat amb el consistori, ja que afirma que permetrà reforçar les aportacions que els membres del cos ja fan anualment a l’associació.

A l’acte de la signatura del conveni, fet ahir al matí, hi van assistir el mateix Xavier Estopà, el bomber voluntari David Roger, així com l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Cardona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics