L’Ajuntament convoca la sessió per retornar les propostes del procés participatiu de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha fet arribar una carta als veïns i veïnes del barri de Sant Lluís convocant-los a una nova sessió del procés participatiu engegat a finals de maig.

La trobada, que tindrà lloc el proper dimecres 14 de juliol, a les 6 de la tarda, al Forroll, tindrà per objectiu fer el retorn de totes les propostes que els mateixos veïns van posar damunt la taula sobre les necessitats i problemàtiques transmeses.

En aquesta segona sessió hi tornarà a haver dues persones encarregades de la dinamització de la trobada, i aquest cop es comptarà amb la presència d’alguns membres de l’equip de govern.

Segons l’Ajuntament de Palafolls, de la primera reunió del mes de maig se’n va elaborar un informe, que es pot recuperar a l’apartat Participació Ciutadana del web www.palafolls.cat, i en què es recull la contextualització del projecte, una explicació de com es va dur a terme, l’anàlisi de les necessitats i el recopilatori de les propostes per resoldre o millorar les necessitats apuntades.

Ara el consistori informa que està estudiant la viabilitat de totes i cadascuna de les propostes plantejades, amb la intenció que en la propera reunió l’equip de govern doni resposta i expliqui el seu pla d’actuació. Segons l’ajuntament, l’ambient de la sessió “serà de construcció i de millora de la situació del veïnat”, i en cap cas, afirma, “convertirem l’espai en un lloc de queixa vers el consistori”.

L’Ajuntament de Palafolls acaba afirmant que la consulta de barri és “el resultat de l’aposta que l’Ajuntament de Palafolls fa per la millora de la participació ciutadana dels veïns i veïnes del municipi en la presa de decisions del fet públic, així com pel foment de la democràcia participativa i directa”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics