La cooperativa Conca de la Tordera fa entrega de tomacons i oli al Geriàtric Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Representants de la cooperativa agrària i també del consistori palafollenc han oficialitzat amb un acte aquest matí l’entrega de diversos tomacons del Maresme i oli d’oliva verge extra DOP Siurana als usuaris i treballadors del Geriàtric Palafolls.

L’objectiu d’aquest regal era agrair-los el paper i la tasca que, tant uns com altres, han tingut durant la pandèmia. En aquest sentit la iniciativa, anomenada “Gràcies des del Maresme”, s’emmarca en una campanya impulsada pel Departament d’Agricultura arreu de Catalunya en què altres productors del territori també han fet extensiu aquest agraïment a d’altres residències catalanes.

N’han parlat, des del mateix geriàtric, el gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera, Josep Ferrer, i el seu president, Antoni Pla.

Foto: RP

Avui, doncs, ha estat el torn del geriàtric palafollenc, als peus de la carretera de Malgrat, on les treballadores del centre i els avis i àvies han rebut d’una forma molt satisfactòria aquest regal d’agraïment.

Per part del consistori, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha destacat el significat solidari d’aquesta entrega, afirmant que “fa poble”.

Des de la Cooperativa Conca de la Tordera de Palafolls i Progrés Garbí de Malgrat ja es va fer entrega d’aquest regal d’agraïment a Mataró aquest dimarts, i d’aquí a una setmana la iniciativa es traslladarà també a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics