URGENT

Més de 5.000 persones segueixen Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Així ho constata un estudi d’audiència realitzat aquest passat mes de juny entre la població palafollenca per part de l’empresa Infortécnica.

El mostreig s’ha fet mitjançant entrevistes, mitjans semblants i informació interactiva d’internet. S’han dut a terme un total de 281 entrevistes telefòniques a persones majors de 15 anys, només de Palafolls, i segons els responsables de l’estudi l’error màxim sobre el total de la mostra és de prop del 6%.

D’entre les conclusions de l’enquesta es desprèn que un 91,4% de la població ha escoltat alguna vegada i coneix Ràdio Palafolls; això són un total de 8.789 persones.

D’altra banda, durant l’últim mes han seguit l’emissora un total de 5.105 palafollencs -un 53,1% de la ciutadania-, i el mitjà compta amb un share 24h del 21,3% i un impacte publicitari de 1.087 persones.

Sobre el temps d’audiència diària que dediquen les persones a Ràdio Palafolls, la població general destina prop de 20 minuts diaris per cap i 37,3 minuts en el cas de persones que segueixen l’emissora.

Un 16,3% de les persones enquestades van escoltar RP per últim cop aquell últim dia; prop d’un 18% van fer-ho entre 2 i 7 dies anteriors, i un 19% va fer-ho entre la setmana i el mes anterior.

L’estudi també conclou que la major part de l’audiència de Ràdio Palafolls es concentra al matí -49%-, un 44% l’escolten a la tarda i un 7% ho fa a la nit. Prop d’un 42% de la població que segueix l’emissora prefereix les notícies, un 24% la música, un 22% els programes i un 12,5% altres continguts. Del total de persones que segueixen Ràdio Palafolls, la immensa majoria -un 86,1%- l’escolten per la freqüència modulada, mentre que només un 14% ho fa per Internet.

Un de cada 4 palafollencs escull aquesta emissora per informar-se del que passa al municipi -un 26,8%-, per davant d’altres mitjans, com Facebook, la revista El Ganxet, Instagram o el web www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics