11 noies comencen avui la ruta jove entre Tamariu i Platja d’Aro

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ben aviat aquest matí les 11 noies d’entre 15 i 16 anys participants de la ruta juvenil organitzada per Can Batlle han marxat de Palafolls fins a Tamariu, al Baix Empordà, punt d’inici de la ruta que les portarà en 4 etapes fins a Platja d’Aro.

La ruta triada segueix el GR 92 pel camí de ronda i la previsió és fer entorn als 8 km cada dia. No és una ruta molt exigent a nivell físic ja que la voluntat és gaudir de les cales i de l’entorn, ho explica  Marta Martí dinamitzadora de Can Batlle i acompanyant a la ruta que ha començat avui.

Aquesta ruta és l’última de les activitats del programa de juliol jove. Altres activitats previstes, com la visita al Water World o a Port Aventura s’han hagut d’ajornar, perpo la ruta s’ha pogut mantenir gràcies a que tots els participants i els monitors, han passat un test d’antígens.

Totes les 11 participants i els 2 acompanyants han donat negatiu d’aquesta prova i han pogut començar la ruta aquest matí amb normalitat.

Ara com ara Can Batlle està treballant per poder reprogramar les activitats que s’han ajornat aquest juliol per culpa de la pandèmia .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics