L’aiguat d’ahir deixa més de 45 l/m2 a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les fortes pluges d’ahir van deixar registres poc habituals i molt concentrat. En tot el dia van caure 45 l/m2, una gran quantitat d’aigua acompanyada de llamps i trons que van provocar alguns problemes al nostre municipi. La principal  va ser el desplaçament d’algunes tapes de clavegueram en diferents punts del nostre municipi, cosa que posava en perill la circulació de vehicles i vianants. 

L’aigua però, va negar molts punts de Palafolls i va entrar en habitatges i equipaments municipals. La biblioteca, el casal d’Avis, l’àrea de Serveis socials o el MiD van patir l’entrada d’aigua per culpa de la tempesta d’ahir. Res d’importància, però que demostra la virulencia de la tempesta d’ahir a la tarda al nostre municipi. 

La policia va haver haver de fer algunes sortides per atendre incidències de la pluja, cap de consideració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics