Es comença a recuperar l’activitat quirúrgica programada amb ingrés a l’Hospital de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat de la recuperació progressiva de l’activitat quirúrgica programada que requereix ingrés a l’Hospital Sant Jaume de Calella.

La decisió s’ha pres davant la disminució en el nombre de pacients ingressats per la Covid-19 al centre hospitalari, després que degut a la cinquena onada de la pandèmia, a mitjans de juliol es decidís anul·lar l’activitat quirúrgica amb ingrés. A la vegada, es van mantenir les intervencions oncològiques i en general tota l’activitat no demorable, així com la cirurgia sense ingrés.

La CSMS recorda que, pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, centre que concentra l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, aquesta funciona amb normalitat des del passat dia 9 d’agost, després que s’haguessin anul·lat les intervencions programades no urgents durant la primera setmana d’agost a causa de la situació epidemiològica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics