URGENT

L’Ajuntament de Blanes considera que l’allargament de la C-32 hagués ajornat la fi dels peatges

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest dimecres, 1 de setembre, és la data marcada al calendari perquè s’aixequin les barreres dels peatges de diverses autopistes catalanes; en total, 556 quilòmetres de carretera.

Entre les vies on demà passat s’acaba la concessió hi ha la C-32 nord, l’autopista del Maresme. Es tracta del tram més antic de tot l’Estat -es va posar en marxa l’any 1969-, i durant els darrers anys i fins avui ha estat al punt de mira de Govern i entitats de defensa del territori per un possible perllongament de Tordera fins a Lloret.

Segons l’Ajuntament de Blanes, si aquest projecte estigués en marxa els peatges no s’acabarien aquest dimecres. Així de convençut es mostra l’alcalde de la ciutat, Àngel Canosa, qui afirma que si l’allargament de l’autopista del Maresme hagués tirat endavant amb el traçat i el temps previstos, “tindrien una nova excusa per mantenir els peatges a Catalunya”.

Canosa també ha recordat que la voluntat del municipi de Blanes, expressada a través de la consulta popular d’ara fa cinc anys, era contrària al projecte de perllongament de la C-32.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics