13 dies sense contagis a Palafolls

Imatge: Pete Linforth - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta passada setmana és la primera des de fa un any i mig en què no s’ha registrat cap nou contagi per coronavirus a Palafolls. Segons les dades provisionals que ofereix el Departament de Salut, de dilluns a diumenge de la passada setmana no hi ha hagut cap nou contagi de Covid-19 al nostre municipi. Una setmana abans havien estat 2 contagis, detectats el dilluns dia 6; és a dir, des del dia 6 de setembre no hi ha hagut cap palafollenc que hagi donat positiu en cap prova diagnòstica.

Des de l’esclat de la crisi del coronavirus, fa un any i mig, no s’havia tingut cap setmana lliure de nous contagis. Un registre que arriba només dos mesos després d’assolir el màxim de contagis setmanals al nostre municipi. La cinquena onada va arribar a donar 85 positius en una sola setmana.

Tot i les bones dades dels darrers 13 dies, les autoritats sanitàries continuen insistint en la necessitat de mantenir les mesures bàsiques de seguretat, com són el rentat de mans, l’ús de mascareta i el manteniment de les distàncies de seguretat entre les persones.

A Malgrat de Mar, el nombre de positius setmanals ha anat a l’alça. En l’última setmana s’han detectat 5 nous contagis, mentre que la setmana anterior sols s’hi havia registrat 1 positiu. Malgrat és l’única localitat propera on pugen els contagis, ja que a Tordera han passat dels 9 als 6 de la passada setmana i a Pineda dels 6 als 2 dels últims set dies. Santa Susanna, per la seva banda, manté el nombre de contagis i ha tornat a detectar 2 nous positius a la vila.

La pressió hospitalària ha baixat als centres de referència de la nostra zona. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, actualment hi ha 4 pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital de Blanes i 4 més a l’Hospital de Calella; són 3 pacients menys que fa una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics