Nou intent per evitar els residus dels camioners del polígon industrial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha procedit a netejar l’entorn del polígon Mas Roquet i de Mas Puigvert sobretot en les zones en les que acostumen a estacionar els camioners del transport logístic de les empreses tèxtils del polígon.

Des de fa anys aquestes zones s’han caracteritzat per acumular gran quantitat de residus que acaben escampats pels vorals dels carrers i que provoquen problemes de salubritat.

Brutícia als vorals del polígon. RP

Ara el consistori ha netejat i retirat gran quantitat de residus i un cop amb la zona neta avisa que iniciarà una campanya de conscienciació entre els camioners que pernocten en aquestes zones. Un cop feta la campanya de sensibilització, el consistori multarà les actituds incíviques que degraden aquest espai.

L’Ajuntament de Palafolls fa anys que busca solucions a aquesta situació. A banda d’incrementar el nombre de punts de recollida de residus també es va limitar l’estacionament de vehicles de gran tonatge per evitar la presència i les pernoctacions de camioners a la zona sota pena de multes quantioses, però de moment cap mesura ha tingut èxit per eradicar la brutícia als vorals del polígon, sobretot entre l’entrada per Can Lucas i fins la nau de Bershka.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics