L’ajuntament incrementa la seguretat en els seus pagaments

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alguns pirates informàtics estan usurpant, des de ja fa un temps, la identitat de proveïdors i contractistes de diferents administracions per tal d’enganyar-les i desviar els pagaments pendents de factures als seus comptes.

Amb aquest mètode, per exemple, els pirates han aconseguit estafar milers d’euros d’ajuntaments com el de Sevilla. Els lladres aconsegueixen dades sobre contractes, factures i pagaments, i amb aquestes suplanten la identitat i intenten cobrar factures indegudament.

Per evitar aquest tipus d’estafa, l’Ajuntament de Palafolls fa temps que demana als ciutadans i empreses que han de rebre pagament que entrin les seves dades a través del registre del consistori. Fent-ho d’aquesta manera és obligatori identificar-se degudament i s’eviten les suplantacions que es poden donar per correu electrònic on els pirates poden simular perfectament la imatge corporativa d’empreses i proveïdors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics