Malgrat canviarà l’enllumenat públic d’una quarantena de carrers per un de més sostenible i eficient

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Junta de Govern Local de Malgrat de Mar va aprovar la setmana passada el plec de condicions administratives i tècniques per contractar el subministrament de llums de tecnologia LED per una quarantena de vies del municipi.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, el desembre de 2015 els Serveis en el Territori van iniciar la implantació d’aquesta tecnologia lumínica a la xarxa de l’enllumenat públic municipal, i des de llavors ha anat renovant progressivament l’enllumenat per millorar-ne la seva sostenibilitat i eficiència. 

El consistori afirma que aquesta renovació de l’enllumenat públic permet reduir el consum energètic, millorar la uniformitat lumínica i evitar la llum intrusa, així com incrementar la vida útil dels equips i les làmpades i disminuir les despeses del manteniment en l’enllumenat artificial de la via pública.

El projecte substituirà un total de 527 fanals dels carrers malgratencs, i quan es culmini la millora un 37% de l’enllumenat públic serà de tecnologia LED.

Per a la contractació d’aquests treballs, l’Ajuntament de Malgrat ha previst una quantitat econòmica de 200.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics