AGBAR no preveu resoldre fins a la tarda l’avaria en el subministrament d’aigua a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tall programat a la xarxa d’aigua del barri de Sant Lluís ha acabat desembocant aquest matí en una avaria que, ara per ara, ha deixat afectats a un total de 965 abonats.

Segons s’ha informat des de la regidoria d’Obres i Serveis, el fet que Sant Lluís no compti amb dipòsits propis fa que s’hagi hagut d’optar, com a solució d’emergència, per utilitzar les reserves dels dipòsits del poble. Això, segons avisa el consistori, permetrà que arribi aigua a una part de la població de Sant Lluís, però no a tota, i a una pressió més baixa del que és habitual.

Fa uns minuts, AGBAR ha informat que aquest abastament ha provocat també afectacions al subministrament d’aigua a la urbanització de Mas Carbó.

Les previsions són que a les 6 de la tarda es pugui solucionar l’avaria i reprendre la normalitat en el servei.

Tot plegat va començar ahir a la tarda, quan van iniciar-se unes tasques de manteniment programades a la xarxa en alta, i que segons havia informat la companyia havien de comportar afectacions al servei d’aigua entre les 7 de la tarda i les 6 del matí d’avui dimarts. Des del consistori s’ha informat que, quan els operaris han intentat establir el servei, a primera hora del matí, s’ha detectat l’avaria a la xarxa que ha impedit reprendre el subministrament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics