Ensopegades de l’Amateur i el Juvenil del futbol i victòria del primer conjunt del San Luis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada d’aquest passat cap de setmana va tornar a ser complicada pels principals equips del CD Palafolls, que van caure ens els seus respectius partits.

L’Amateur de Quarta Catalana va caure a casa per 1 a 3 contra el Flaçà aquest diumenge, en un partit que els visitants van sentenciar ja abans del descans, amb un marcador de 0 a 3. Victor José Carrasco va aconseguir el gol de l’honor que establiria el marcador definitiu al minut 48 de partit.

Amb aquesta segona derrota consecutiva, el primer equip del CD Palafolls és 9è de la classificació amb 7 punts.

Per la seva banda, l’equip Juvenil va caure per 7 a 2 al camp del Breda dissabte a la tarda, malgrat que els palafollencs van arribar al descans per davant en el marcador, amb un resultat d’1 a 2. Els locals, però, van iniciar una remuntada a la represa que va acabar donant-los la victòria.

D’aquesta manera, el Juvenil continua enclavat a la cua de la lliga, sense encara haver pogut guanyar cap partit.

En futbol sala van haver-hi millors sensacions aquesta última jornada. El primer equip del San Luis jugava a la pista del Fontcoberta, i van aconseguir endur-se la victòria per 4 a 5. Els del Pla de l’Estany van encetar el marcador i van mantenir el pols en tot moment amb els palafollencs, alternant-se en el liderat del marcador, però el San Luis va aconseguir imposar-se amb un gol de Daniel Sánchez al minut 39 de partit.

Amb aquest resultat, l’equip és setè de la classificació amb 4 punts.

D’altra banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor rebia aquest diumenge al Barça al Palauet. Els palafollencs van lluitar amb els blaugrana un partit que, al minut 22, el marcador era d’empat a 2, després de dos gols de Sergi García i Rubén Mena. A partir dels següents minuts, però, el FC Barcelona va aconseguir avançar-se fins al 2 a 5 definitiu. Amb aquest resultat, l’Aleví del San Luis és novè amb 6 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics