URGENT

Empat de l’Amateur de futbol al camp del Maçanet i victòria del primer equip del San Luis de futbol sala

Compartiu aquesta història

EL primer equip del CD Palafolls viatjava dissabte al cap de la UE Maçanet de la Selva. El partit no va veure gols al marcador fins als darrers compassos de joc, quan Victor José Carrasco va marcar el 0 a 1 pel Palafolls al minut 83. Els locals, però, van saber reaccionar just quan faltaven 2 minuts pel final de l’enfrontament, amb el gol que segellaria l’empat a 1 al marcador. Amb aquest resultat l’equip és vuitè a la lliga de Quarta Catalana, amb 11 punts.

El Juvenil jugava a casa també dissabte a la tarda, i va veure com una avaria al quadre elèctric del Palastàdium obligava a suspendre el derbi contra el CD Malgrat, que va quedar amb empat a 0.

Per la seva banda, l’equip Cadet femení de 2a Divisió va caure per 1 a 2 a casa contra el Ripoll, i ara són sisenes, amb 7 punts.

En futbol sala, victòria del primer equip del San Luis contra el Lloret Esportiu per 3 a 2, resultat que els situa quarts a 5 punts del líder. El Sènior femení de Segona divisió va empatar a 4 a casa contra el Inter Esportiu Malgrat, i el Juvenil va empatar també, en aquest cas a 2 i a la pista del Vilafant.

Per la seva banda, l’Aleví de Divisió d’Honor jugava aquest cap de setmana contra el Palau Solità, i va aconseguir imposar-se per 9 a 2 en un partit que els deixa en sisena posició a la lliga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics