Intercepten un home a Malgrat amb un cotxe robat i amb un nadó al seu interior

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ensurt aquest dissabte a la ciutat veïna de Blanes. Un home que viatjava amb el seu fill de pocs mesos i el seu cotxe va estacionar el vehicle en un dels carrers del barri de La Plantera de Blanes per recollir la seva parella. L’home va sortir un moment del cotxe i, en tornar-hi, va adonar-se que ja no hi era.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, immediatament es va donar l’avís a la Policia Local de Blanes, que va iniciat un operatiu per localitzar el vehicle. Gràcies a les càmeres de videovigilància es va poder comprovar com el cotxe havia fugit direcció a Barcelona. Pocs minuts després, el vehicle sostret va poder ser aturat a la carretera N-II, al quilòmetre 673, amb la intervenció de les policies locals de Malgrat de Mar i Santa Susanna.

Del seient del darrere del cotxe van poder rescatar, sa i estalvi, el nadó, i es va procedir a la detenció del conductor. Es tractava d’un veí de Blanes de 30 anys d’edat i amb nombrosos antecedents per delictes similars. També se li van practicar les proves d’alcoholèmia i drogues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics