Palafolls obre fins dijous la consulta prèvia per actualitzar les ordenances de soroll, civisme i animals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tal com us avançava aquesta emissora la setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls ha obert una consulta pública prèvia per recollir les opinions de la ciutadania entorn a diverses ordenances que calia renovar i actualitzar.

Es tracta de l’ordenança reguladora de tinença d’animals, la del soroll i les vibracions i la de convivència i civisme. El consistori recorda que, en el moment en què van ser aprovades aquestes normatives no es requeria la participació ciutadana, però ara sí que és necessari obrir una consulta pública per recollir aportacions a l’hora d’elaborar els canvis a les ordenances.

Per tot plegat, Susanna Pla, primera tinent d’alcalde i regidora de Governació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que s’ha volgut actualitzar les normatives, adequar-les a les necessitats actuals del municipi i recollir la participació ciutadana per elaborar aquests canvis.

D’aquesta manera, al web www.palafolls.cat s’ha obert un apartat on es pot participar en aquesta consulta pública prèvia, i que es mantindrà actiu fins aquest dijous dia 2.

En tots tres casos, l’actualització de les ordenances vol servir per adaptar-les a la realitat actual i perquè es pugui donar resposta a les necessitats dels veïns, concretant les infraccions i adaptant també els procediments sancionadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics