URGENT

El PSC dubta de l’impacte econòmic del Fem Palafolls en el comerç local

Compartiu aquesta història

La festa impulsada el mes de juny pel consistori palafollenc per donar la benvinguda al passat estiu, el Fem Palafolls, va ser objecte de debat al passat ple de novembre.

El grup del PSC va preguntar sobre l’impacte econòmic que va tenir l’esdeveniment en el sector comercial de Palafolls, ja que afirmen que les sensacions rebudes per part dels negocis locals no han estat del tot satisfactòries.

Des del govern, Aleix Freixa, regidor de Promoció Econòmica, va respondre que no es tenen dades concretes sobre l’impacte econòmic del festival en el comerç del municipi, però va afirmar que des del govern estan satisfets de la participació i que, un cop passat l’esdeveniment, la majoria de comerços els va fer un retorn positiu de com va anar l’activitat.

Davant d’això, Dolors Agüera, regidora portaveu del PSC, va afirmar que els comerciants amb qui han parlat els han expressat una altra versió, assegurant que alguns no van notar cap repercussió econòmica i que algunes activitats, com la desfilada, no es van organitzar d’una manera òptima per facilitar la participació dels establiments.

Entre altres, els socialistes també van afirmar haver rebut queixes per la mobilitat restringida als carrers de la zona durant la jornada.

Des del govern, a la qüestió hi van respondre també la regidora de Cultura, Susanna Pla, i l’alcalde, Francesc Alemany, els quals van defensar l’organització i impulsió del Fem Palafolls. Segons l’executiu, es tracta d’un esdeveniment nou que ha de créixer i millorar a partir del que no ha funcionat, i insisteixen en què es va treballar per incloure la participació de tots el sector comercial i de restauració del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics