URGENT

Viñolas assumeix l’alcaldia de Malgrat amb un anterior lideratge qüestionat per l’oposició

Compartiu aquesta història

La regidora del PSC malgratenc, Sònia Viñolas Mollfulleda, va assumir ahir divendres el càrrec de nova alcaldessa de Malgrat de Mar.

La nova alcaldessa, un cop va prendre possessió del càrrec, va afirmar que assumeix l’alcaldia amb “humilitat, il·lusió i responsabilitat”, i assegurava que ho entoma amb “esforç i respecte”. Amb tot, ha demanat “comprensió i paciència” davant del nou càrrec que assumeix des d’aquest divendres, i s’ha compromès a seguir el full de ruta i els compromisos del govern de cara al que queda de mandat.

Des de Junts per Malgrat, la portaveu Carme Ponsa va desitjar “sort i encerts” a Viñolas en la nova etapa, però també l’insta a millorar les “mancances de gestió i lideratge” i també de “comunicació” que hi ha hagut, considera, per part de l’anterior alcaldia. En aquest sentit, Ponsa va encoratjar a la nova alcaldessa a ser “transparent” encara que continuï el pacte de govern.

Des d’ERC, el regidor portaveu Ramir Roger va felicitar a la nova alcaldessa, afirmant que l’actual pacte de govern ha comportat, fins a dia d’avui, “gairebé 3 anys d’inoperància i la conseqüent renúncia a l’alcaldia i lideratge de Joan Mercader”. Els republicans esperen que el PSC “reverteixi aquesta situació de manca de lideratge”, ja que en cas contrari, afirma Roger, seria “un frau a tots els malgratencs i malgratenques”.

Per la seva banda, Enric Zaldo, regidor portaveu de la CUP, ha desitjat també encerts a Viñolas, i ha afirmat que el PSC ha “regalat el poder al candidat de la quarta llista més votada”, referint-se al tinent d’alcalde Jofre Serret, qüestionant el compromís de les dues formacions al govern amb els seus electors. A la vegada, Zaldo espera que Viñolas continuï impulsant els projectes que, com a regidora, ha tirat endavant fins ara.

L’elecció de Sònia Viñolas com a nova alcaldessa de Malgrat de Mar s’ha produït just una setmana després que l’exalcalde, el també socialista Joan Mercader, anunciés que abandonava el càrrec i la política local per motius personals i familiars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics