L’EMMiD celebra demà i divendres el festival de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls es prepara per acomiadar l’any i tancar el primer trimestre del curs amb la celebració del festival de Nadal.

Demà dijous, l’àmbit de la música serà el primer en ocupar el Teatre de Palafolls, a partir de les 17:30h, amb l’actuació dels alumnes de llenguatge musical, la banda dels més petits i la Coral Palatiolo. De cara a divendres serà el torn a la dansa, amb unes mostres que començaran a les 19:30h amb la participació dels grups de dansa clàssica, contemporani i hip hop.

Aquest festival tancarà un trimestre que, enguany, s’ha pogut desenvolupar amb més normalitat respecte el 2020, quan les restriccions anti-Covid van obligar a reorganitzar per complet l’activitat del centre.

David Martínez és responsable de l’EMMiD.

La celebració dels dos festivals de Nadal de la música i la dansa de l’escola palafollenca no seran les úniques propostes que oferiran aquestes festes. En aquest sentit, Martínez ha avançat que, després de dos anys, es recupera el tradicional Concert de Sant Esteve. La Covid-19 va obligar a suspendre’l l’any passat, però aquest 2021 es recupera amb il·lusió per part dels seus impulsors.

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls continua consolidant-se com un dels centres de formació de referència al nostre municipi, acollint més d’un centenar d’alumnes en l’àmbit musical i una setantena en el camp de la dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics