El Casal d’Avis anul·la els balls dels diumenges i la revetlla de cap d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les noves restriccions d’aforament, de distàncies i el tancament de l’oci nocturn i activitats similars han obligat a la junta del casal de l’avi de Palafolls a anul·lar els balls dels diumenges que s’havien tornar a fer des de feia uns mesos.

La situació s’havia anat normalitzant en les últimes setmanes i s’havia reprès una de les activitats més demanades per la gent gran del nostre poble; el ball dels diumenges. Això  sí, amb totes les mesures obligades com el passaport covid o l’ús de mascareta.

Ara, però, davant les noves restriccions proposades, la junta ha anunciat l’anul·lació del ball amb uns cartells informatius a les portes del casal aquesta mateixa setmana.

Igualment també s’informa que la revetlla de cap d’any que estava organitzant al propi casal també queda anul·lada per la situació pandèmica i per les noves restriccions que van entrar en vigor divendres passati que fan impossible fer aquesta activitat. De fet, abans de l’anunci de les noves mesures, ja s’havia plantejat l’anul·lació d’aquesta activitat.

A més, el adjudicataris del servei de bar del casal d’avis també han anunciat que renuncien al que resta del seu contracte amb l’Ajuntament i abandonen el bar del casal d’avis coincidint amb el tombant de l’any, pel que a partir de gener no hi haurà servei de bar al casal d’avis. Els actuals adjudicataris van entrar fa 2 anys, just abans de l’inici de la pandèmia. Ara caldrà tornar a fer un nou concurs d’adjudicació per trobar un nou adjudicatari del servei de bar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics