Es prioritza l’activitat a l’ABS Malgrat-Palafolls davant l’augment de contagis de Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit prioritzar l’activitat de les diferents àrees bàsiques de salut que acull, com són la de Calella, la Lloret-Tossa i la de Malgrat-Palafolls. Ho fa, afirma, davant la situació epidemiològica actual i per fer front a la sisena onada de la pandèmia.

A partir d’ara, segons informa la corporació, es dona prioritat a l’atenció de casos de Covid-19, la vacunació, l’atenció urgent no demorable, l’atenció a la salut sexual i reproductiva i a les revisions pediàtriques als infants de 0 a 3 anys.

D’altra banda, la CSMS recorda que es manté l’atenció no presencial a través del web citapreviasalut.cat -per tramitar baixes i altes laborals, entre altres-, l’espai La Meva Salut, les pàgines Vacunacovidsalut.cat i Contactecovid.cat, o els telèfons del CAP de referència o el número 061.

Segons afirma la corporació sanitària, amb aquestes mesures es volen evitar desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària per reduir el risc de contagi tant de la ciutadania com dels professionals, evitant l’acumulació de persones a les sales d’espera. Amb aquesta priorització de l’atenció també es procura poder millorar la gestió dels equips i l’agilitat en la resolució dels diferents casos.

De tot plegat en parla la Directora d’Atenció Primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la doctora Imma Morató.

L’ens sanitari preveu allargar les mesures fins al mes de febrer, esperant que la situació epidemiològica millori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics