Se suspèn la doble representació de “Garrí al forn amb compota de reineta” a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’espectacle de la companyia El Mirall s’havia d’oferir dissabte a les 9 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda, però un cas positiu de Covid-19  d’un membre del grup ha obligat a suspendre la doble funció, segons ha informat l’Ajuntament de Blanes.

El grup de teatre blanenc tenia previst oferir el proper cap de setmana dues representacions de l’obra “Garrí al forn amb compota de reineta”.  Malgrat aquesta suspensió, el grup també ha avançat la seva intenció de poder reprendre i programar les dues representacions per més endavant, un cop el risc de contagi hagi baixat i quan sigui possible fer-ho en relació a l’agenda d’espectacles ja previstos.

“Garrí al forn amb compota de reineta” ja es va poder veure a Palafolls aquesta passada tardor, en el marc dels actes del 25-N, Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, i l’estiu ja va estrenar-se a Blanes dins dels actes de la Festa Major de Santa Anna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics