L’empresa que ha de refer la piscina presenta un ERTO

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa Galitec ha estat la que ha guanyat el concurs públic per a la reforma integral de la piscina municipal de Palafolls. De fet aquesta empresa gallega havia estat l’única que s’havia presentat al concurs públic i havia estat proposada per la mesa de contractació per encarregar-se de les obres de la nova piscina que hauria d’estar enllestida abans de l’estiu.

Ara bé, la passada setmana, els responsables de l’empresa gallega van  anunciar la tramitació d’un expedient de regulació temporal d’ocupació a la seva seu central per causes econòmiques, tècniques i de producció.

Segons informa El Faro de Vigo, justament avui dilluns està prevista una reunió entre treballadors i empresa per conèixer l’abast de l’ERTO proposat.

Galitec és l’empresa que ha superat el concurs per fer la piscina municipal per amb contracte de més de 385.000€, que era el cost previst per la intervenció, però amb la incorporació de 3 de les 4 millores proposades en el plec de clàusules, ja que a banda de les obres previstes Galitec s’ha compromés a subministrar una manta tèrmica per cobrir la piscina gran, així com la instal·lació d’una plataforma que permeti l’accés a la piscina de cadira de rodes i la unificació del rec automàtic de la gespa de l’equipament.

La previsió és que les obres comencin aviat i que la nova piscina estigui enllestida a finals de juny, per començar la temporada de bany.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics