URGENT

L’Infantil A del Sant Lluís guanya al B a la final de la Copa de Girona de futbol Sala

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana de carnaval, en la que la majoria de competicions regulars descansaven, s’ha celebrat les finals de la Copa Girona de Futbol Sala amb la presència de fins a 4 equips del Sant Lluís.

Destacava la final de la categoria Infantil, ja que els finalistes eren els dos equips del club palafollenc.

A la final, celebrada a Lloret, es va imposar l’Infantil A per 0 a 3. Issac va obrir la llauna als 10 minuts de partit i dos gols de Roncero, als minuts 21 i 35, tancaven el marcador.

L’equip entrenat per Rafa Jimenez s’emportava la Copa Girona en categoria infantil.

El Cadet palafollenc també va guanyar als seva final contra el Lloret per 2 a 3.

Al minut 26 el cadet del Sant Lluís ja guanyava amb dos gols de Duran i Carnicero. Tot i que el Lloret va retallar distància, el mateix Carnicero va fer el tercer al minut 47, sense marge de reacció lloretenca que només va poder fer el 2 a 3 a les acaballes del partit.

Així que l’equip entrenat per Isidre de Sola també va aconseguir el campionat.

L’altre cara de la moneda va ser l’Aleví del Sant Lluís que va caure a la final contra un Lloret molt efectiu, sobretot a l’últim tram de partit.

El Lloret es va avançar al marcador als 12 minuts, i Marcel va aconseguir empetar. El lloret va aconseguir escapar-se al marcador amb dos gols més, que va aconseguir neutralitzar Genís amb dues noves dianes per l’Aleví Palafollsc. Amb l’empat a 3, el Lloret es va posar les piles per acabar marcant 3 gols més i deixar en 6 a 3 el marcador final de la final aleví.