El Rovell de Malgrat enceta el cicle “Cultura de Bar”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat cultural ha preparat una nova proposta amb quatre dies consecutius amb actes a diferents bars i locals de Malgrat de mar. 

Aquesta iniciativa vol promoure la cultura més enllà dels espais habituals i fer-ho de forma distesa. Per això s’ha triat fer quatre actes culturals ben diferents en bars de la localitat veïna.

Així aquest dijous, a quarts de 8 del vespre,  s’ha previst la prinera cita amb el Cultura de Bar, amb el recital literari “La volta al món en un munt de llibres”. Gabi Collado i Clàudia Morató faran un repàs d’algunes històries literàries que transporten arreu del món. Un primer acte que es farà a la vinacoteca La Dida.

L’endemà divendres, a la mateixa hora, el bar New Crown and Anchor acollirà una xerrada on la historiadora malgratenca Sònia Garangou explicarà la història i la simbologia del Solidarity Park, el memorial als brigadistes internacionals que van morir en l’enfonsament del Ciudad de Barcelona davant les costes de Malgrat durant la Guerra Civil.

El dissabte a quarts d’una del migdia, el cicle presenta una actuació musical amb Maria Carretero i  Alba Lanza a la Moderneta.

Diumenge acabarà el Cultura de Bar a la seu del propi ‘Ateneu el Rovell amb un acte sobre la ciència en les pel·lícules amb Jesús Gasco i Clàudia Morató.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics